Beitels voor elektrische gereedschappen

Actieve filters

UNIDre-boor met 1/4... UNIDre-boor met 1/4... 2
Available
UNIDre - Multifunctionele boor met 1/4" bitopname, met speciaal diamantgeslepen hardmetalen boorpunt Alleen voor draaiende toepassing, niet kloppend. Ideaal voor accu-gereedschap, tot 40% meer boorgaten per accu-lading.
SDS-MAX Spadebeitel Thunder... SDS-MAX Spadebeitel Thunder... 2
Available
Thunder gebogen spadebeitel

SDS-MAX Spadebeitel Thunder (dun) gebogen 50x380 mm per 1

BF-215.1226
Beitel voorzien van versterkte schacht, daardoor een langere levensduur. Vanwege het speciale dunne design van de spade uitermate geschikt voor het aanzetten in voegen. Snelwerkend de ondergrond beschadigd minimaal. NB: 25% meer bladbreedte dan standaarduitvoering.
SDS-MAX Spadebeitel... SDS-MAX Spadebeitel... 2
Available
Thunder spadebeitel

SDS-MAX Spadebeitel Thunder 50x380 mm per 1

BF-215.1215
Beitel voorzien van versterkte schacht, daardoor een langere levensduur. Door de nieuwe wigvorm van de spade een extreem hoge productiviteit en meer breekkracht. Daardoor een zeer snel en effectief stuk gereedschap.
SDS+ Spadebeitel Thunder... SDS+ Spadebeitel Thunder... 2
Available
Thunder gebogen spadebeitel 75mm

SDS+ Spadebeitel Thunder gebogen 75x165 mm per 1

BF-215.0218
Korte brede gebogen beitel voorzien van versterkte schacht daardoor een langere levensduur. Door dat de beitel gebogen is onder de ideale hoek uitmuntende prestaties bij het verwijderen van tegels en pleisterwerk! Speciaal ontwikkeld voor het gebruik op accuboor/breekhamers. Ideaal voor werken in beperkte ruimtes. Tot circa 80% bredere beitel dan...
SDS+ Spadebeitel Thunder... SDS+ Spadebeitel Thunder... 2
Available
Thunder spadebeitel 80mm

SDS+ Spadebeitel Thunder 80x180 mm per 1

BF-215.0217
Korte brede beitel voorzien van versterkte schacht, daardoor een langere levensduur. Speciaal ontwikkeld voor het gebruik op accuboor/breekhamers. Ideaal voor werken in kleine ruimtes. Tot circa 80% bredere beitel dan andere uitvoeringen.
SDS+ Punt-beitel   Extreme... SDS+ Punt-beitel   Extreme... 2
Available
Extreme puntbeitel

SDS+ Punt-beitel Extreme 250 mm per 1

BF-215.0105
Beitel voorzien van versterkte zeskant schacht en uiteinde van de beitel voorzien van power-groeven voor optimale breekkracht en materiaalafvoer. Drie stappen geharde beitel met als resultaat een extreem harde en slijtvaste punt, elastische schacht en een slijtvaste opname.
Item 1-24 van 108 in totaal item(s)
Product added to wishlist

Om deze website goed en soepel te gebruiken zijn er cookies nodig, verder zijn er trackingscripts van Google en Facebook aanwezig op de website. Gegevens worden anoniem opgeslagen en verder niet voor andere doeleinden gebruikt.