Pijpensnijders

ROTEC Pijpensnijder 3-30 mm STANDAARD per 1

BF-465.1005
Pijpsnijder, semi-professionele kwaliteit. Speciaal voor dunwandige materialen zoals: harde en zachte koperen-, aluminium-, messing- en kunststofpijpen. Door twee rollen t.o.v. mesje licht draaien en sneller snijden. In binnenzijde van de stelknop zit een ontbramer.

ROTEC Pijpensnijder 3-16 mm STANDAARD per 1

BF-465.1001
Pijpsnijder, semi-professionele kwaliteit. Speciaal voor dunwandige materialen zoals: harde en zachte koperen-, aluminium-, messing- en kunststofpijpen in uiterst beperkte ruimten. Door twee rollen t.o.v. mesje licht draaien en sneller snijden.

ROTEC Pijpensnijder 6-67 mm PREMIUM per 1

BF-465.0007
Pijpsnijder tbv professioneel gebruik met snelverstelling. Gelagerde voeding voor het snel en eenvoudig afsnijden van koperen-,messing- en aluminium buizen en dunwandige stalen leidingen. Voorzien van vier geleiderollen. In de stelknop zit een reserve snijwieltje.

ROTEC Pijpensnijder 3-45 mm PREMIUM per 1

BF-465.0005
Pijpsnijder tbv professioneel gebruik. Voorzien van gelagerde voeding voor het snel en eenvoudig afsnijden van koperen-, messing- en aluminium buizen en dunwandige stalen leidingen. Voorzien van uitschuifbare verwisselbare ontbramer. 4 geleiderollen en in de stelknop zit een reserve snijwieltje.

ROTEC Pijpensnijder 3-35 mm PREMIUM per 1

BF-465.0003
1. Staalgelagerde spindel 2. ICS-Systeem (Instant change system), zonder gereedschap reservewiel verwisselen 3. 4 rollen voor optimaal vasthouden van de buis 4. Compleet verwijderbare ruimer 5. Reservewiel achter draaiknop-kap

ROTEC Pijpensnijder 3-30 mm PREMIUM per 1

BF-465.0001
Mini pijpsnijder t.b.v. professioneel gebruik. Speciaal voor dunwandige materialen zoals: harde en zachte koperen-, aluminium-, messing -en kunststofpijpen in uiterst beperkte ruimten. Door twee rollen t.o.v. mesje licht draaien en sneller snijden.
Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze website gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, ook zijn er cookies van derden zoals google, facebook en andere sociale netwerken om bezoekersaantallen bij te houden of om in te loggen.